Влада

У міграційній службі Житомирської області отримали біометричні паспорти майже 16 тис. осіб

10 June 2015, 10:27

За 5 місяців майже 16 тисяч осіб отримали паспорти громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.

Про це повідомляє прес-служба Державної міграційної служби України в Житомирській області.

«З 12 січня 2015 року, коли розпочато оформлення та видача паспортів громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм, в УДМС України в Житомирській області така адміністративна послуга надана майже шістнадцяти тисячам громадянам, а з 1 квітня організована робота по прийому громадян для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон особам, які не досягли 16 річного віку», - повідомив на розширеному засіданні Колегії по результатах роботи міграційної служби за 5 місяців 2015 року керівник міграційної служби області Олександр Радько.

За цей час видано більше 12 тисяч паспортів громадянина України та 2094 проїзних документів дитини, а також зареєстровано місце проживання майже 20,5 тисяч осіб та знято з реєстраційного обліку близько 16 тисяч осіб, - йдеться у повідомленні.

Працівниками структурних та територіальних підрозділів УДМС опрацьовано 35 тисяч запитів з надання відомостей про місце проживання.

Як повідомляв Житомир.info, від видачі внутрішніх та закордонних паспортів бюджет Житомира за перший квартал 2015 року отримав більше 1 мільйона гривень – це аж 3470,8% від запланованого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі