Економіка

У Житомирській області нарахували 229 елітних автомобілів

11 June 2015, 15:29

Станом на 01.06.2015 р. у Житомирській області зареєстровано 229 легкових автомобілів, які можна віднести до класу елітних.

Про це Житомир.info повідомили у секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області з посиланням на дані органів внутрішніх справ.

«З них 193 автомобілі належать фізичним особам. Юридичними особами у 2015 році задекларовано також 36 легкових автомобілів еліт-класу. Це авто, які використовувалися до 5 років і менше та мають об’єм циліндра понад 3000 куб. см», - йдеться у повідомленні.

Податківці повідомляють, що до 1 липня власники елітних авто отримають повідомлення про сплату транспортного податку – це 25 000 гривень за кожен легковий автомобіль один раз на рік.

«Податкове/податкові повідомлення-рішення про сплату суми/сум податку та відповідні платіжні реквізити надсилаються (вручаються) платнику податку контролюючим органом за місцем його реєстрації до 1 липня року базового податкового (звітного) періоду (роком)», - інформує прес-служба.

Транспортний податок фізичними особами сплачується протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

Як повідомляв Житомир.info, з 11 червня в Україні скасовується 1,5-відсотковий військовий збір  на операції фізичних осіб з валютними цінностями, в тому числі на конвертацію валютних переказів та валютно-обмінні операції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі