Економіка

Житомирські податківці інформують про відміну з 11 червня військового збору з валютних операцій

11 June 2015, 13:32

З 11 червня, наступного дня після опублікування Закону України № 381-VIII "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо військового збору", в Україні скасовується 1,5-відсотковий військовий збір  на операції фізичних осіб з валютними цінностями, в тому числі на конвертацію валютних переказів, валютно-обмінні операції та операції з банківськими металами.

Про це Житомир.info повідомили у секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області.

«12 травня 2015 року Верховна Рада внесла зміни до Податкового кодексу України щодо військового збору на операції з валютними цінностями. Законом України № 381-VIII "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо військового збору", військовий збір 1,5% на операції фізичних осіб з валютними цінностями скасовується. Даний закон був опублікований 10 червня в газеті «Голос України» і  починає діяти з наступного дня після його опублікування, тобто, з 11 червня 2015 року», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, 1,5-відсотковий  військовий збір з валютних операцій був запроваджений з 13 березня 2015 року.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2014 року житомирські податківці попередили про штрафи за несплату військового збору

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі