Місто

У Житомирі після зливи тролейбуси не могли проїхати затоплені перехрестя

15 June 2015, 19:19

 Житомир 15 червня полив годинний дощ і центральні вулиці міста накрило водою. На перехресті Котовського-Щорса зливостоки традиційно не змогли впоратись з такою кількістю опадів, тож водою залило і проїжджу частину дороги, і тротуари. Електротранспорт зупинився, десятки пішоходів знімали взуття і йшли вбрід.

«Дуже сильний дощ був. Дуже-дуже. На Смолянці залляло, на Шевченка залляло. Я там проїхав, а тут вже не зміг», - розповідає водій тролейбуса Леонід Прокопишин.

«Їхали, їхали та й втопилися. Багато води і бачите, яка ситуація?», - з іронією говорить Руслан Харченко, водій автомобіля, який заглух, не здолавши високу воду.

Житомиряни зізнаються: дощ був короткий, але дуже рясний. До негоди ставляться з позитивом, кажуть, вже скучили за дощем.

«Хвилин 20 не могли пройти буквально 20 метрів, бо злива і град, все було. Погода здивувала. Хоча після такої спеки і не шкода, хочеться трошки якогось різноманіття після спеки», - каже житомирянка Руслана Іващишина.

Також під водою опинилася проїжджа частина Нового Бульвару і частина Малої Бердичівської. Пішоходи припускають – усе через забиті зливостоки.

«Забили каналізацію, вплав будемо добиратися. 17 років тут ходжу, перший раз таке. Такого не було ще тут», - каже житомирянин Олександр Поливода.

Комунальників, які б прочищали зливостоки, журналісти на вулицях міста не побачили. До 18 години дощ вщух і вода поступово відбуває.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі