Влада

Хмельницькій фірмі хочуть надати 40 соток землі у Житомирі для будівництва ГЕС на річці Тетерів

19 June 2015, 11:14

Житомирська міська рада збирається надати дозвіл ТОВ «Свободна Енергія» з міста Хмельницького на розроблення проекту землеустрою щодо відведення 0,4 га землі по провулку 2-му Кривому, 10а для будівництва електростанції.

Відповідний проект рішення сесії Житомирської міської ради опублікований на сайті мерії.

«Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Свободна енергія» (юридична адреса: м. Хмельницький, пров. Гвардійський, 5) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: пров. 2-й Кривий, 10-а, площею 0,4000 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (код КВЦПЗ 14.01) та виготовлення детального плану території», - йдеться у проекті рішення сесії.

Крім того, влада Житомира збирається підтримати інвестиційний проект будівництва ГЕС на річці Тетерів, дозволити ТОВ «Свободна Енергія» користуватися житомирською греблею та провести її капітальний ремонт.

«Розглянувши звернення ТОВ «Свободна Енергія»… підтримати реалізацію інвестиційного проекту будівництва гідроелектростанції на річці Тетерів в м. Житомирі, укласти з ТОВ «Свободна Енергія» договір встановлення сервітуту на користування гідротехнічною спорудою (гребля), що знаходиться за адресою: м. Житомир, провулок 2-й Кривий, 10а…, дозволити ТОВ «Свободна Енергія» виконати капітальний ремонт гідротехнічної споруди (гребля) згідно проектно-кошторисної документації, розробленої ПАТ «Український головний проектно-розвідувальний та науково-дослідний інститут з меліоративного і водогосподарського будівництва», - йдеться в опублікованому на сайті мерії проекті рішення сесії «Про підтримку реалізації інвестиційного проекту будівництва гідроелектростанції на річці Тетерів в м. Житомирі».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі