Влада

Керівником Держгірпромнагляду у Житомирській області хочуть призначити колишнього директора БТІ

19 June 2015, 19:21

 Як стало відомо Житомир.info, начальником територіального управління Держгірпромнагляду у Житомирській області хочуть призначити Сергія Сечіна.

Громадська рада при Житомирській ОДА планує на наступному тижні провести обговорення кандидатури Сечіна на посаду керівника управління Держгірпромнагляду.

До недавнього часу Сергій Сечін працював заступником начальника головного управління Держземагентства у Житомирській області. Ще 7 травня цього року він у якості заступника відповідав на запитання по телефону «гарячої лінії» управління.

Сергій Сечін був призначений заступником в травні 2013 року, коли управління Держземагентства у Житомирській області очолював Юрій Кулачок. У 2010 році Сечін був керівником Житомирського БТІ.

Нагадаємо, за інформацією МВС т.в.о начальника управління Держземагентства Володимира Михальця затримали 11 червня під час отримання хабара в розмірі 10 тис. доларів.

На сайті територіального управління Держгірпромнагляду у Житомирській області зазначено, що начальником є Олег Кирилюк.

Як повідомляв Житомир.info, Кирилюк був призначений керівником територіального управління в червні 2014 року. Проти його призначення тоді виступали громадські активісти, які принесли шини до приміщення Держгірпромнагляду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі