Події

Нічне ДТП у центрі Житомира: КІА зіштовхнувся з Volkswagen і зніс світлофор. Кажуть, за кермом був майор СБУ

20 June 2015, 13:09

20 червня близько 2 години ночі у Житомирі, на перехресті вулиць Київська і Театральна, зіштовхнулися автомобілі КІА та Volkswagen Golf, після чого КІА зніс світлофорну опору і врізався в дерево.

Про це Житомир.info розповіли очевидці аварії.

Люди кажуть, що за кермом КІА перебував нетверезий співробітник СБУ, який дивом вцілів.

Як розповів нам по телефону водій автомобіля Volkswagen Golf, він разом з трьома чоловіками-пасажирами їхав по центру Житомира з Києва у напрямку Рівного.

«Я їхав по головній. Переді мною стояв знак «головна дорога», у іншого учасника ДТП – «пропустити». Він перетинав перехрестя і на швидкості врізався в наше авто на рівні мотора. Від удару нашу машину розвернуло на 180 градусів», - пригадує Олександр.

Зі слів пасажира Volkswagen Юрія, мешканця Рівненської області, в автомобілі КІА, крім водія, перебував ще пасажир, який після зіткнення залишив місце аварії.

«Я сидів ззаду і з силою вдарився об сідушку. Після того, як водій КІА протаранив світлофор і врізався у дерево, я вийшов з машини і підбіг до КІА, щоб подивитися, що з цими людьми. І побачив, як з правих пасажирських дверей вийшов чоловік і швидко пішов геть. Ми були у шоковому стані, тому не стали спиняти цю людину», - розповів чоловік.

Юрій також каже, що після скоєного водій КІА ледь вийшов з автомобіля, оскільки був п’яний.

«Усі бачили, що він коли вийшов, у нього підкошувалися ноги, він стояв, тримаючись за машину. Нічого не міг говорити. Потім закурив, тоді його зовсім «розвезло».

ДАІ прибуло хвилин за 5, обох водіїв повезли на експертизу. Зі слів Олександра, в крові водія КІА виявили 2,3 проміле алкоголю, а сам він був тверезий.

«Він, як оговтався, став говорити, що він майор СБУ, і, мовляв, ми не знаємо, з ким зв’язалися», - каже Олександр.

Зі слів чоловіків, на місце ДТП прибула «швидка», але допомоги потребував лише пасажир Volkswagen, який сидів біля водія, і удар прийшовся на його бік. Він вдарився у вікно, на нього посипалося скло. Лікарі «швидкої» обробили йому рани на голові, але від госпіталізації він відмовився.

Як розповів нам Олександр, 20 червня у чоловіка вже у Рівному виявили перелом ребра і струс головного мозку середнього ступеню важкості.

За інформацією про те, чим був водій автомобіля КІА співробітником силових структур області, ми звернулися до керівника прес-служби УМВС в Житомирській області Алли Ващенко.

Вона сказала, що не володіє інформацією, оскільки у свіжому зведенні міліції по кримінальних правопорушеннях немає даних по ДТП на Київській і Театральній.

«Мабуть, воно не увійшло до загального зведення, тому що не було госпіталізованих потерпілих», - сказала Ващенко.

Інспектор УДАІ УМВС в області Василь Кравцов також не зміг підтвердити або спростувати інформацію про приналежність водія КІА до правоохоронних структур.

«Ця подія зафіксована як ДТП без потерпілих, і тому не відображається у добовому рапорті», - сказав він.

Зі слів Кравцова, співробітники ДАІ, які цієї ночі були на чергуванні і можуть знати якісь подробиці, уже здали зміну.

З’ясування обставин і причин ДТП триває.

Фото читачів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі