Влада

Громадська рада при Житомирській ОДА сформувала 26 комісій з «моральних авторитетів»

25 June 2015, 14:58

 Формування комісій Громадської ради при Житомирській ОДА підійшло до фіналу. Усі заступники голови громадської ради провели організаційні засідання комісій, на яких було обрано керівників робочих органів ГР. Члени ради затвердили перелік першочергових завдань та приступили до роботи.

Про це повідомляє прес-служба Громадської ради.

«Заключними в графіку стали засідання комісії з питань інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та комісії з питань регламенту і етики. Провів засідання перший заступник голови Громадської ради при Житомирській ОДА Іван Мартинчук. Члени комісій познайомились один з одним, обрали керівництво та окреслили плани діяльності на найближчий час. Головою комісії з питань інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю обрали Олену Галагузу (Громадська організація «Об’єднання «Самопоміч»). Головою комісії з питань регламенту і етики обрали Володимира Діденка (Житомирський крайовий (обласний) Кіш Українського козацтва імені гетьмана Івана Самойловича)», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, до складу Громадської ради при Житомирській ОДА увійшли 176 представників інститутів громадянського суспільства.

«Нинішні члени громадської ради – це моральні авторитети, люди, на яких орієнтуються і беруть приклад, за якими стоять команди громадських організацій області», - наголошується у повідомленні.

Відповідно до структури, опублікованої на сайті облдержадміністрації, у голови Громадської ради є 8 заступників, двоє з яких – перші, у складі ради налічується 26 комісій.

Згідно з чинним законодавством, Громадська рада при Житомирській ОДА є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Фото прес-служби Громадської ради при Житомирській ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі