Місто

У Житомир із зони АТО повернувся зведений загін міліції, серед бійців – одна жінка

1 July 2015, 12:05

Сотня житомирських правоохоронців, які впродовж місяця перебували у зоні АТО, повернулися додому.

Це вже 14-й зведений загін, який повертається на ротацію. Від початку бойових дій на Сході у зоні АТО побувало більш як півтори тисячі житомирських міліціонерів, втім вперше у до складу зведеного загону входить жінка-правоохоронець.

«Я була заступником командира загону, перевіряла несення служби хлопцями нашими, підтримувала їх як могла, виконувала всі завдання, які ставились. Коли перебували там, двоякі почуття обіймали, бо війна ніколи нічого доброго не несе. Та обстановка, яка там знаходиться зараз, напевно не побажаєш нікому. У людей до нас відношення дуже добре, всі вони нормально до нас ставляться, підтримували нас весь час. Додому повертатися завжди радісно», – каже заступник командира зведеного загону Галина Шилова.

На Сході бійці забезпечували охорону громадського порядку та служили на блокпостах у Луганській області.

«Повернулися всі живі, здорові, з нормальним, гарним, бадьорим настроєм. Завдання виконували по забезпеченню життєдіяльності важливих об'єктів міста Рубіжного, Лисичанська та Сєвєродонецька. Крім цього здійснювали охорону важливих об'єктів державного значення та охорону громадського порядку. Злочинців не затримували, затримували двох осіб, які знаходились у списку, наданому управлінням, затримували порушників правил дорожнього руху в спільно з міськими військкоматами вручали повістки тим, хто ухиляється від проходження військової служби», – зазначив командир зведеного загону Михайло Старовойт.

Зустрічали їх квітами та патріотичною символікою. Для багатьох міліціонерів це вже не перша ротація. Попереду в бійців – перепочинок, після чого вони повернуться до несення служби у населених пунктах Житомирщини

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі