Суспільство

Капітальний ремонт у таборі «Орлятко» під Житомиром довелось відкласти: кошти є, виконавців немає

3 July 2015, 12:22

Капітальний ремонт спального корпусу у таборі «Орлятко» (с. Левків Житомирського району), який планували розпочати у червні 2015 року, довелось відкласти.

Про це йдеться в оголошенні про результати тендеру, опублікованому на сайті Державних закупівель.

Наприкінці травня комунальний дитячий заклад оздоровлення і відпочинку «Орлятко» Житомирської обласної ради оголосив про проведення закупівлі послуг з капітального ремонту спального корпусу №2. На ці цілі адміністрацією табору передбачено 1 млн 882 тис. грн. Згідно документації, капремонт планувалося розпочати у червні та завершити до кінця 2015 року.

Проте конкурс не відбувся, оскільки до оцінки пропозицій допустили лише одного учасника: ПП «Момотюк» (с. Зарічани Житомирського району), яке запропонувало виконати роботи з капітального ремонту за 1 млн 858,7 тис. грн.

Трохи дешевша пропозиція надійшла від ТОВ Фірми «Ізоляція-К», однак це підприємство конкурсна комісія «забракувала» через недоліки в підготовці пакету документів, а саме відсутність довідки про місце реєстрації з запевненням, що учасник не зареєстрований на території, яка віднесена до переліку офшорних зон, а також через відсутність оригіналу або копії розширеного витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, станом не раніше ніж 05.06.2015р.

Таким чином, капітальний ремонт спального корпусу в таборі «Орлятко» довелось відкласти на час проведення нового конкурсу. Для цього адміністрація закладу вже 3 липня оголосила про проведення нового тендеру, в якому вказаний термін проведення капремонту: серпень-грудень 2015 року.

Нагадаємо, капітальний ремонт двох корпусів у таборі «Орлятко» планували провести за рахунок грантових коштів Європейського союзу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі