Влада

Житомирський водоканал перевіряє гідранти на Корбутівці після пожежі у «Relax»

3 July 2015, 16:43

 КП «Житомирводоканал» перевірило гідранти в районі Корбутівки після повідомлення про пожежу у готельно-ресторанному комплексі «Relax».

Зокрема, водоканал звертає увагу на цитату працівника управління ДСНС Вадима Лаговського: «Пожежа ускладнюється тим, що поблизу об'єкта відсутні пожежні вододжерела, пожежні гідранти, тому автоцистернам доводиться підвозити воду близько півтора кілометра від водоканалу».

«Повідомляємо, що в районі комплексу "Релакс», який знаходиться за адресою: вул. Черняховського, 103в, пожежні гідранти розташовані по вул. Черняховського, 100 (у дворі житлового будинку), 102а (професійно-технічне училище № 20), у пров. Піонерських таборів (РК-5), пров. Цюрупи (під'їзд до комплексу "Релакс"). До того ж біля адмінбудівлі Департаменту праці та соціального захисту населення ОДА по вул. Черняховського, 105 знаходяться два стояки, до яких можна приєднати пожежні рукава. Усі ці об'єкти комунального підприємства "Житомирводоканал" знаходяться на відстані від 20 до 300 метрів від епіцентру пожежі, що сталася в комплексі "Релакс"», - інформує прес-служба водоканалу.

Також повідомляється, що службами підприємства 30 червня 2015 р. була здійснена додаткова перевірка пожежних гідрантів, розташованих за названими адресами, яка засвідчила їх повну придатність до роботи.

«В понеділок, 6 липня, намічено спільний виїзд комісії у складі представників управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення; управління комунального господарства міської ради, комунального підприємства «Житомирводоканал» та управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області для перевірки готовності пожежних гідрантів», - повідомляє прес-служба підприємства.

Нагадаємо, 28 червня на вул.Черняховського у ресторанно-готельному комплексі “Relax” сталась пожежа, зайнялись готельні номери на верхніх поверхах. Власник закладу, депутат міської ради Олег Малиновський підозрює підпал та говорить про пошкоджений пожежний гідрант у пров.Цюрупи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі