Події

Минулого тижня у Житомирській області трагічно гинули малолітні діти та повісилась 13-річна школярка

13 July 2015, 10:59

Три трагічних випадки з дітьми зареєстровані 10 та 11 липня у Житомирській області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«10 липня через недогляд дорослих у Новоград-Волинському районі у місцеву річку впала та втопилася 2-річна дівчинка. Цього ж дня в Олевському районі під час гри у подвір’ї на 3-річну дитину перекинулася тракторна косилка. Дівчинка зазнала травм, несумісних з життям. 11 липня у Любарському районі 13-річна школярка наклала на себе руки, повісившись на дереві. Триває з’ясування всіх обставин», - йдеться у повідомленні.

Також міліція повідомляє про зникнення 7 липня 14-річного житомирянина, якого всю ніч шукали батьки та правоохоронці. Уранці виявилось, що він ходив на нічну риболовлю, не попередивши про це батьків.

Як повідомляв Житомир.info, минулого тижня у кар’єрі села Крук Володарськ-Волинського району  втопився 5-річний хлопчик, у Бердичеві всю ніч шукали 5-річну дівчинку. В одному із сіл Брусилівського району родичі забили на сполох через зникнення дворічної дитини, а 8-річну дівчинку вкрав знайомий її матері.

Також минулого тижня було зафіксовано кілька ДТП за участю дітей: 6 липня водій автомобіля Opel наїхав на дитину, яка гралася на узбіччі дороги, а 7 липня легковик збив 7-річну дівчинку.  9 липня «ЗАЗ-1103» насмерть збив 15-річного велосипедиста.

Зважаючи на збільшення кількості трагічних випадків, правоохоронці застерігають: не залишайте малолітніх самих поблизу водойм, автошляхів, виробництв, домовтеся з рідними, сусідами чи друзями про нагляд за дітлахами під час вашої відсутності, домовтеся з дітьми про підтримання постійного телефонного зв’язку та нагадуйте дітям правила безпечної поведінки на вулицях, в громадських місцях та основні правила дорожнього руху.

У разі, якщо у вашій родині зникла дитина, негайно звертайтесь до міліції за номером «102».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі