Влада

Едуард Кругляк в якості заступника міністра буде відкривати оновлений дитсадок у Житомирі?

15 July 2015, 15:20

 17 липня 2015 року в Житомирі відбудеться офіційне відкриття будівлі ДНЗ №63 після енергоефективної термореновації за європейськими стандартами.

Про це йдеться у прес-анонсі від Проекту міжнародного співробітництва між урядами України та Німеччини

«Дитячий садочок був модернізований за фінансової підтримки Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини. Презентація оновленого дитячого садка відбудеться в рамках семінару з питань енергоефективної термореновації, організованого за ініціативи Житомирської міської ради. У заході візьмуть участь представники центральних і місцевих органів влади, міжнародні й українські експерти, батьки дошкільнят та представники широкої громадськості. Вартість комплексної термореновації будівлі ДНЗ №63 «Вербиченька», що тривала менше року, складає 3,6 млн. грн. Очікуване заощадження теплової енергії становить близько 57%. Проект також матиме позитивний екологічний ефект, що полягає у зниженні рівня викидів CO2 в атмосферу на 22,85 тонн щорічно. Очікується, що внаслідок термореновації суттєво підвищиться рівень комфорту перебування у закладі вихованців», - йдеться у прес-анонсі.

Зазначено, що у прес-конференції візьмуть участь: Любов Цимбалюк, в.о. міського голови м. Житомира, секретар Житомирської міської ради; Сергій Машковський, голова Житомирської обласної державної адміністрації; Едуард Кругляк, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Нагадаємо, 9 липня в коментарі Житомир.info колишній заступник мера Житомира Едурад Кругляк говорив, що йому запропонували посаду заступника міністра регіонального розвитку, але призначення не було, лише пропозиція.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2015 року повідомлялося, що згідно меморандуму, який був підписний між міською радою та німецькою організацією GIZ, в Житомирі вперше буде утеплено дошкільний навчальний заклад за європейськими вимогами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі