Влада

Екс-заступник мера Житомира Кругляк буде працювати в Міністерстві під керівництвом Зубка

16 July 2015, 16:44

Колишній заступник Житомирського міського голови Едуард Кругляк призначений заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про призначення Кругляка Е. Б. заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України» за підписом Арсенія Яценюка опублікував Урядовий портал.

«Призначити Кругляка Едуарда Борисовича заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України», - йдеться в документі від 10 липня 2015 р.

Як повідомляв Житомир.info, 15 липня житомирських журналістів запросили на прес-конференцію Проекту міжнародного співробітництва між урядами України та Німеччини за участю Едуарда Кругляка, якого назвали заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

9 липня в коментарі Житомир.info колишній заступник мера Житомира Едурад Кругляк говорив, що йому запропонували посаду заступника міністра регіонального розвитку, але призначення не було, лише пропозиція.

Як відомо, на даний час Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України є колишній нардеп від Житомира Геннадій Зубко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі