Події

Ще одна дитина втопилася у Житомирській області: цього разу в річці Тня

17 July 2015, 15:04

У річці Тня, в селі Несолонь Новоград-Волинського району Житомирської області, ще 10 липня втопилася однорічна дитина.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«10 липня біда сталася у с. Несолонь. Компанія дітей гралася на подвір’ї, а пізніше малеча вирішила піти до водойми. Їхня мати поралася по господарству та попросила старших дітей наглядати за своєю однорічною сестричкою. Сім’я проживає у будинку неподалік від річки Тня. Саме туди і вирушила дітвора. Через деякий час до малюків вирішила приєднатися їх двоюрідна сестра. У пошуках своїх друзів, вона підійшла до річки і побачила у воді тіло найменшої дівчинки. Дитина не знітилися, а одразу залізла у воду і дістала потопельницю. На жаль, однорічній дівчинці вже нічим допомогти не можна було», – йдеться у повідомленні.

16 липня до новоград-волинських рятувальників з проханням про надання допомоги звернулися правоохоронці. Вони повідомили, що в одному зі ставків районного центру виявлено тіло людини і необхідна допомога по вилученню його з води.

«Про пригоду на воді першим сповістив водій легковика, який проїжджав повз ставок і побачив тіло людини на поверхні води. Після того, як небіжчика підтягнули до берега, усіх здивував той факт, що загиблий чоловік був у одязі та без будь-яких тілесних ушкоджень. Його особу поки що не вдалося встановити», – розповіли у прес-службі управління ДСНС у Житомирській області.

Загалом з початку купального сезону у Житомирській області на воді вже загинуло 18 людей, з них 4 дитини.

Як повідомляв Житомир.info, три трагічних випадки з дітьми зареєстровані 10 та 11 липня у Житомирській області. 10 липня через недогляд дорослих у Новоград-Волинському районі у місцеву річку впала та втопилася 2-річна дівчинка. Цього ж дня в Олевському районі під час гри у подвір’ї на 3-річну дитину перекинулася тракторна косилка. Дівчинка зазнала травм, несумісних з життям. 11 липня у Любарському районі 13-річна школярка наклала на себе руки, повісившись на дереві. Триває з’ясування всіх обставин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі