Влада

Житомирським вишам збільшили кількість державних місць

22 July 2015, 17:32

У вищих навчальних закладах Житомирської області збільшилася кількість державних місць.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації з посиланням на наказ Міністерства освіти і науки України від 21 липня 2015 року № 783 «Про затвердження змін до розподілу обсягів державного замовлення на підготовку фахівців з вищою освітою у вищих навчальних закладах, підпорядкованих МОН».

«Так, обсяг державного замовлення на прийом за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліста (на основі БЗСО) Житомирського агротехнічного комплексу (для Верхівнянської філії) по напряму підготовки – «Виробництво і переробка продукції рослин» збільшили до 100 державних місць.
Також збільшився обсяг держзамовлення на прийом за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра у Житомирському національному агроекологічному університеті за спеціальністю «Енергетика та електрохімічні системи в агропромисловому комплексі». На базі повної загальної середньої освіти - 20 місць та на базі молодшого спеціаліста - 10 місць», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирському державному університеті ім.І.Франка будуть вчити майбутніх піарників, але поки що без держзамовлення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі