Суспільство

У Житомирській області помічник нардепа, якого побили через бурштин, отримав подяку від екологів

6 August 2015, 12:50

4 серпня в Державній екологічні інспекції у Житомирській області відбулась нарада, на якій подяками були відзначені найкращі громадські інспектори, що приймали активну участь в охороні довкілля.

Про це повідомляє сайт Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

Подяку від екологів отримав і журналіст, депутат Олевської міської ради та помічник народного депутата Борислава Розенблата Олександр Ніколайчук, якого 10 липня в райцентрі побили через його активну боротьбу з «бурштинною мафією».

«Під час наради для екологів було проведено заняття в частині складання матеріалів про адміністративні правопорушення. Визначено оперативні групи для рейдів з нагоди відкриття сезону полювання на пернату дичину. Керівництвом інспекції прийнято до уваги пропозиції громадських інспекторів в частині співпраці з державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області, а також урочисто вручено посвідчення новоприйнятим громадським інспекторам», – йдеться у повідомленні.

На завершення наради було зауважено, що частина громадських інспекторів не проявили себе в якості захисників природи, а саме не приймали активну участь в спільних заходах, не надавали інформації щодо порушень та не звітували про проведену роботу до інспекції, таким помічникам дали термін виправдати себе.

Фото з сайту Державної екологічної інспекції у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі