Події

У Житомирській області, доки чоловік допомагав сусіду по господарству, у нього згоріли хата і сарай

11 August 2015, 16:21

У селі Соболівка Брусилівського району Житомирської області 10 серпня через необережне поводження з вогнем чоловік спалив житло та господарську будівлю.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«10 серпня о 14:05 на пункт зв’язку 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Брусилів надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі, що розташована в с. Соболівка. До служби порятунку зателефонувала сусідка власника палаючого приміщення. Жінка побачила, що поблизу горить будівля і вогонь у подальшому може дістатися до її житла. Як з’ясувалося, господар сараю вирішив пригодувати їжу на подвір’ї. Для цього він розпалив вогнище у 5 м від власного оселі та господарської будівлі. У цей момент йому зателефонував односелець та попросив допомогти по господарству. Вирішивши, що він швидко впорається з роботою, чоловік залишив вогнище без нагляду та пішов на допомогу на інший край села», – йдеться у повідомленні.

Через суху та вітряну погоду спочатку почала горіти суха трава, що росла поруч, потім вогонь перекинувся і на будівлі. По прибуттю чергового караулу вогнеборців сарай вже був повністю охоплений полум’ям, а також палав дах житлового будинку.

Господарську будівлю та оселю врятувати не вдалося, проте перекидання вогню на сусідські будівлі рятувальники не допустили.

Усі обставини події продовжують з’ясовувати фахівці.

Фото прес-служби управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі