Місто

У Житомирі маршрутки ходять "по-новому" в обхід Київської

15 August 2015, 14:36

У Житомирі, як і планувалося, з 15 серпня рух маршрутних таксі повністю перенесли на другорядні вулиці, а по Київській рухаються самі лише тролейбуси.

Зранку на Київській безрезультатно чекає на маршрутки частина необізнаних зі змінами пасажирів. Люди нарікають: незручно, адже багатьом доводиться долати цілий квартал і йти на вулиці Котовського та Бориса Тена, куди перенесений рух маршрутних таксі. Частині доведеться пересідати на інший маршрут і платити двічі. Люди кажуть: усі на тролейбуси не пересядуть, багато хто їде на ринок та у центр міста із прилеглих сіл, куди було вигідно діставатися однією маршруткою.

Не задоволені й житомиряни, які працюють на вул. Київській або мають тут справи: їм теж доведеться переплачувати або йти пішки.

Задоволених реформою мало, у їх числі – заступник житомирського міського голови Євгеній Демчик. Коментар Демчика дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info,  4 серпня на нараді зі зміни схеми руху транспорту у Житомирі було повідомлено, які міські та приміські маршрути на яку вулицю переносяться.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі