Політика

У Житомирі колишні «свободівці» переходять в «Самопоміч»

1 September 2015, 17:44

 Об’єднання «Самопоміч» корегує списки своїх кандидатів до місцевих рад, які були на початку серпня опубліковані на офіційному сайті партії Садового.

Так у списку кандидатів до Житомирської обласної ради відбулася заміна: замість Курбатова Аліджана Борисовича у списку з’явився Жабокрицький Євгеній Вікторович.

У списку кандидатів до Житомирської міської ради вже 31 людина. До попереднього списку з 28 осіб додалися: Опанасюк Юрій Андрійович, Якубинський Віктор Миколайович та Сліпченко Михайло Сергійович. Останній до недавнього часу був членом ВО «Свобода».

Списки кандидатів станом на 1 вересня 

22 серпня на своїй сторінці у фейсбук Михайло Сліпченко написав про зміну партії.

«Товариство, я офіційно заявляю про свій вихід із лав Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Прохання більше не асоціювати мене з цією партією», - пише Михайло Сліпченко.

Михайло Сліпченко (у жовтій футболці) на сесії Житомирської міської ради 6 серпня 2015р.

Його вже колишній однопартієць, заступник начальника управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Сергій Бондарчук вважає рішення про перехід у «Самопоміч» помилкою свого товариша.

«Я вже говорив Тобі що не підтримую Твоє, як на мене не зрозуміле, рішення. Ми завжди були Друзями та чесними один перед одним і переконаний шо так буде і надалі. Бажаю тобі успіху у новому політичному проекті, хоча впевнений що Ти помилився», - написав 30 серпня Бондарчук, який вже наступного дня був серед «свободівців», які пікетували Верховну Раду.

 

На фото прес-служби обласної організації ВО «Свобода» Бондарчук в центрі, у білій футболці

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі