Спорт

Скандал навколо звітно-виборної конференції у Житомирській обласній федерації футболу

4 September 2015, 09:38

 Голова Житомирської районної федерації футболу Руслан Павлюк та заступник голови Житомирської обласної організації ФСТ «Динамо»  Леонід Українець знімають свої кандидатури з виборів на посаду голови Житомирської обласної федерації футболу, не братимуть участі у роботі звітно-виборчій конференції 4 вересня і не визнають її результатів. Те саме стосується і організацій, які вони очолюють.

Про це повідомляє «Спортивний Житомир».

«Конференція 4 вересня є нелегітимною. Були порушені наші права і норми статуту.  Але замість виправити ситуацію, керівництво ЖОФФ почало обливати нас брудом. Тому 4 вересня відбудеться фарс і я не хочу мати нічого спільного з цим. Я завжди виступав за справедливість. Тому знімаю свою кандидатуру і взагалі не планую туди приходити. Те саме стосується і делегації ФСТ Динамо», - сказав Леонід Українець.

Напередодні конференції був оприлюднений лист Федерації футболу України керівництву Житомирської обласної федерації футболу з вимогою скасувати звітно-виборчу конференцію 4 вересня через порушення статутних норм та призначити нову на інший термін.

Як повідомляв Житомир.info, 4 вересня в Житомирі має відбутися чергова звітно-виборча конференція ЖОФФ. Ще наприкінці серпня на крісло головного футболіста Житомирської області було чотири претендента: Олександр Коцюбко - діючий голова ЖОФФ (кандидатуру висунула Коростенська міська федерація футболу); Віктор Радушинський - президент ФК "Ветерани Полісся" (кандидатуру висунула ДЮСШ "Полісся"); Руслан Павлюк - голова Житомирської районної федерації футболу (кандидатуру висунула Бердичівська районна федерація футболу); Леонід Українець - заступник голови ФСТ "Динамо" у Житомирській області (ФСТ "Динамо"). 

Житомир.info за матеріалами «Спортивного Житомира»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі