Політика

Житомирський губернатор пропонує «свободівцю» звільнитися з посади заступника начальника управління

4 September 2015, 10:10

 Житомирський губернатор Сергій Машковський пропонує заступнику начальника управління охорони здоров’я, члену ВО «Свободи» Сергію Бондарчуку написати заяву на звільнення.

Про це Бондарчук повідомив вранці 3 вересня на власній сторінці у фейсбук. Пізніше заступник начальника управління виклав свою офіційну заяву. 

 

Друзяки ! Тільки що мав чергову розмову з головою Житомирської ОДА Машковським С.О., який поставив ультиматум : Сьогодні...

Posted by Сергий Бондарчук on 3 сентября 2015 г.

«Розглянувши Вашу пропозицію щодо звільнення з посади, в зв’язку із моєю політичною позицією, мною було прийнято рішення використати частину щорічної основної відпустки тривалістю 26 календарних днів з 07 вересня 2015 року по 02 жовтня 2015 року», - пише Сергій Бондарчук у заяві на ім’я губернатора.

Він зазначає, що, у разі висування його кандидатом до обласної ради від ВО «Свобода», візьме відпустку без збереження заробітної плати «на весь період передвиборної агітації».

«Після закінчення виборчого процесу, обіцяю повернутися до обговорення з Вами доцільності подальшого перебування мене на займаній посаді», - такими словами завершує заяву Бондарчук.

Нагадаємо, 31 серпня Сергій Бондарчук разом з однопартійцями брав участь в акції біля Верховної Ради.

На фото прес-служби обласної організації ВО «Свобода» Бондарчук в центрі, у білій футболці

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі