Місто

Суд зобов’язав члена Житомирського виконкому Федірка повернути 68 га орендованої державної землі

9 October 2015, 14:11

Суд визнав недійсним договір оренди Андрієм Федірком земельної ділянки площею 68 га на території Великоп’ятигірської сільської ради Бердичівського району та зобов’язав його повернути земельну ділянку.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

«Черговий раз на засіданні суду ні представників пана Федірка, ні самого відповідача не було. Суд вирішив не відкладати більше справу і розглянув матеріали без відповідача. Суддя оголосив рішення про скасування наказу Головного управління Держземагенства Житомирської області про відведення земельної ділянки в оренду для ведення фермерського господарства на території Великоп’ятигірської сільської ради Федірку Андрію Володимировичу, визнав недійсним договір оренди та зобов’язавйого повернути земельну ділянку», – йдеться в повідомленні.

У Головному управлінні Держгеокадастру у Житомирській області Житомир.info зазначили, що коли рішення суду набере чинності, дана земельна ділянка буде зарезервована для подальшого виділення учасникам та сім’ям учасників АТО.

Як повідомляв Житомир.info, 26 серпня в Бердичеві у міськрайонному суді слухалась справа щодо повернення у власність держави земельної ділянки площею 68 га членом Житомирського виконкому та Громадської ради при ОДА Андрієм Федірком. 

Фото прес-служби Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі