Влада

Трасу Житомир-Київ патрулюватимуть 6 екіпажів дорожньої поліції

9 October 2015, 17:45

З 9 жовтня трасу Житомир-Київ патрулюватимуть шість екіпажів дорожньої поліції, які працюватимуть позмінно по 12 годин.

Про це заявив заступник начальника Департаменту патрульної служби МВС Євген Жуков, перевіряючи узгодження та координацію екіпажів дорожньої поліції, які відсьогодні працюють на автодорозі Житомир – Київ, пише прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Інформаційним центром дорожніх патрульних поліцейських на відрізку від Житомира до столиці став стаціонарний пост у с. Кочеров Радомишльського району Житомирської області. Саме тут акумулюватимуться відомості з відомчих баз, необхідні для оперативного та ефективного функціонування екіпажів дорожньої поліції.

«Сьогодні на патрулювання автодороги заступили 6 патрульних екіпажів, які працюватимуть позмінно по 12 годин. Вони рухомі і мобільні. За кожним закріплена певна ділянка, що дозволить оперативно реагувати на повідомлення про події і прибувати на місце пригоди за кілька хвилин», - розповідає заступник Департаменту патрульної служби МВС Євген Жуков.

Дорожні поліцейські патрулюють автодорогу на автомобілях «Хюндай Соната». Екіпажі мають необхідне технічне оснащення та достатньо знань і навичок для виконання покладених на них обов’язків.

Як повідомляв Житомир.info, керівництво МВС України оголосило про набір тренерів для майбутньої поліції Житомира, оплата – 200 грн за заняття.

Фото з сайту УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі