Економіка

Житомирська фірма виграла тендер на встановлення у місті 7 нових зупинок

14 October 2015, 15:09

Комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради провело тендер на придбання зупинок-павільйонів для громадського транспорту.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковане на сайті Державних закупівель.

Сім нових зупинок п’ятиметрової довжини зі скляними боковинами управління мало намір придбати за півмільйона гривень.

Участь у відкритих торгах взяли дві житомирські фірми – «Фасад-Дизайн» й «Автоимидж», а також підприємець Климчук Сергій Володимирович з Житомира, пропозиція якого була відхилена через недостовірну інформацію щодо сплати ПДВ.

Економічно вигіднішою визнана пропозиція ПП «Автоимидж», яке виготовить павільйони за 476 тис. грн з ПДВ, тобто, орієнтовно за 68 тисяч гривень кожен.

У технічній документації вказано, що зупинки мають бути довжиною 5, шириною 1,6 та висотою 2,7 метра, складатися з металевих конструкцій, периметру із загартованого прозорого скла товщиною 8 мм та даху з матового скла товщиною 10 мм. Зупинка має стояти на бетонній основі, усередині мають розміщуватися дві лавочки з дубового брусу, рекламний постер розміром 1,8 на 1,2 метра та маршрутний вказівник розміром 50 на 30 см.

Цікаво, що у відредагованій версії технічної документації щезли підпункти про підсвічування павільйонів (люмінесцентне або світлодіодне) та три вмонтованих сталевих контейнера для сміття.

Дата акцепту – 7 жовтня 2015 року,  договір про закупівлю має бути укладений до 6 листопада цього року. Термін поставки товару – до кінця 2015 року.

Як повідомляв Житомир.info, житомирська мерія анонсувала появу семи "розуминих" зупинок ще на початку 2015 року, а днями у центрі Житомира з’явилася ще одна сучасна зупинка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі