Влада

ДФІ у Житомирській області перевірила райвідділ освіти: переплата за ремонт шкіл, зайві надбавки та списання продуктів

19 October 2015, 15:29

Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області виявили порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 223 тис. грн під час ревізії відділу освіти Червоноармійської райдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба ДФІ в Житомирській області

«Посадові особи відділу переказали загалом 128 тис. грн підрядникам, які завищили вартість ремонтно-будівельних робіт, проведених у школах. Окрім того, відділ не повернув до місцевого бюджету 63 тис. грн, утриманих із працівників, яким у попередні роки зайво виплатили зарплату. Також у відділі зайво списали продукти харчування, безпідставно виплатили працівникам надбавки, доплати і премії, через що втрачено 30 тис. грн», – інформує обласна Держфінінспекція

За недотримання законодавства з фінансових питань 7 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Про результати ревізії поінформовано прокуратуру в Червоноармійському районі.

Як повідомляв Житомир.info, на початку жовтня фахівці Держфінінспекції в Житомирській області під час ревізії відділу освіти Малинської райдержадміністрації виявили порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 367 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі