Події

У Бердичівському районі сім’я на Toyota потрапила в ДТП: жінка загинула, чоловік з дитиною у лікарні

21 October 2015, 13:47

Одна людина загинула та двоє травмовано внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 20 жовтня в с. Хажин Бердичівського району Житомирської області.

Автомобіль Toyota, в яком перебували чоловік з дружиною та дитина 4,5 років, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем DAF.
 
«На автодорозі Житомир – Могилів-Подільський в с. Хажин водій автомобіля Toyota не вибрав безпечну швидкість руху, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем DAF. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля та донька доставлені в лікарню міста Бердичева з тілесними ушкодженнями, а дружина загинула на місті пригоди. Дитинці 4,5 роки, її спасло те, що вона сиділа в дитячому кріслі на задньому сидінні», – зазначив начальник Бердичівського відділення ДАІ Ярослав Онищук.
 

Водій вантажівки Володимир каже, що ДТП сталося миттєво і уникнути зіткнення було не можливо.
 
«Я їхав зі сторони Вінниці, а він їхав зі сторони Житомира, ну, і тут крунуло і прямо викинуло на встрєчку на мене. Він їхав на великій швидкості, напевно, а дорога слизька, і його розкрутило тут. Я уходив, тормозив, та що ж, як він тоже так. Ми вискочили, побігли туда, давай витягувати їх, чи живі вони там всі», – сказав водій автомобіля DAF.
 
Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області Toyota, за кермом якої перебував консул Польщі, врізалась у ВАЗ, – 6 осіб загинули.
 
 
 
 
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі