Події

У двох водіїв з Житомирської області за день викрали 250 тисяч гривень

23 October 2015, 10:49

Упродовж доби 22 жовтня на території Житомирської області зареєстровані дві крадіжки з автотранспорту, внаслідок яких громадяни позбулися майже 250 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

У м. Житомирі автозлодій скористався тимчасовою відсутністю власника Renault, припаркованого на одній з вулиць райцентру. Із салону автівки зникли барсетка зі 150 тисячами гривень й інші особисті речі заявника.

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 20-річний житель Любарщини, повідомивши про крадіжку з його автомобіля Volkswagen. Працівники слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події, з’ясували, що автівку заявник ненадовго припаркував на території автозаправної станції поблизу с. Броників. Проте хтось скористався відсутністю господаря і, розбивши скло на дверцятах, викрав із салону шкіряну сумку, в якій знаходилося майже 100 тисяч гривень.

Нині правоохоронці вживають заходів для встановлення і затримання  зловмисників.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, - інформує міліція.

Згідно з чинним законодавством, подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно у Житомирі затримали чоловіка, який за півроку викрав та розібрав на запчастини 50 велосипедів.

Місяць тому в автовласників Житомирської області за добу викрали 14 тис. грн, аудіотехніку та акумулятори.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі