Події

У Житомирській обласній дитячій лікарні затримали чоловіка, який вкрав у пацієнтів 5 мобільних телефонів

27 October 2015, 10:23

Оперативники райвідділу міліції в одній з медичних установ затримали молодика, який обґрунтовано підозрюється в крадіжках 5 мобільних телефонів пацієнтів та працівників закладу.

Про це з посиланням на Житомирський райвідділ міліції повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«До чергової частини Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області зателефонувала медична сестра Житомирської обласної дитячої лікарні та повідомила, що в одному з відділень вчинено крадіжку мобільного телефону. На місці в обставинах події розбиралися працівники слідчо-оперативної групи», - йдеться у повідомленні.

37-річного житомирянина, який ходив по лікарні під виглядом відвідувача, було затримано на території прийомного відділення лікарні, коли він намагався вийти із закладу. У нього було вилучено чужий мобільник та дві сім-карти до інших телефонів, як згодом встановлено, теж викрадених цього ж дня у закладі.

За інформацією начальника Житомирського районного відділу міліції Олександра Мельника, у подальшому з’ясовано, що затриманий скоїв ще 5 крадіжок телефонів на територій обласної дитячої лікарні.

Нині молодику оголошено про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Згідно з чинним законодавством, чоловікові може загрожувати позбавлення волі строком від 3 до 6 років.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно в Житомирській області затримали іноземця, який під приводом купівлі меду обікрав будинок.

Фото міліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі