Події

Житомирська міліція розслідує факт перешкоджання журналістській діяльності в розважальному комплексі «Волна»

29 October 2015, 15:00

29 жовтня 2015 року в одному з розважальних комплексів міста стався конфлікт власниці з кількома журналістськими групами, які проводили відеозйомку пожежі, що виникла на території закладу.

Повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Близько 11.00 до Житомирського МВ УМВС надійшло повідомлення журналістів одного з телеканалів про конфлікт з власницею розважального комплексу. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського МВ УМВС, працівники якої з’ясували, що від дій 57-річної жінки також постраждала й знімальна група одного з Інтернет-видань», – йдеться в повідомленні.

На зафільмованому журналістами у ході конфлікту відео зафіксовано, як власниця комплексу пошкодила одяг 23-річної журналістки, відірвавши комір, та вдарила її по обличчю, а також  вирвала радіомікрофон й приймач-ретранслятор (базу) з рук  журналіста Інтернет-видання та не повернула.

Нині триває з’ясування усіх обставин. Учасники інциденту дають свідчення у Житомирському МВ УМВС. Розпочато кримінальне провадження за ст. 171 (Перешкоджання журналістській діяльності) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу до 3-річного обмеження волі.

Як повідомляв Житомир.info, 29 жовтня власниця готельно-оздоровчого комплексу «Волна» Євгенія Волинець напала на знімальну групу Житомир.info під час зйомки сюжету про пожежу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі