Місто

Жінка, яка вранці напала на журналістів, захотіла вибачитися і розповіла про постраждалого на пожежі

29 October 2015, 20:17

 Власниця готельно-спортивного комплексу «Волна», який знаходиться на Крошні у Житомирі, захотіла вибачитися перед журналістами за свою поведінку.

Про таке бажання Євгенії Волинець повідомила її донька, яка зателефонувала після 17.00 редактору Житомир.info і запросила журналістів під’їхати.

Вибачення власниці комплексу тривало менше двох хвилин: жінка повторювала слово «вибачте» та розповідала про свої емоції.

«Я вас крепко прошу – вибачте мені, ну, я на емоціях. Це сосєді. Якби це було моє.. у нас недавно також була біда от така. Це сосєді... Він же ж в спортзалі, в оренді. Я на таких емоціях, ви понімаєте, вибачте мені, ну якщо можна, вибачте. Ну не знаю даже, що вам сказать, вибачте, пожалуйста», - сказала Євгенія Волинець.

Вона також повідомила, що на пожежі постраждав хлопець.

«Мальчика цього «скора» забрала, там де горіло... Бондарчук Саша, він сам в оренді тут, в нього спортзал, і получається от така случилася біда, і я на емоціях», - розповіла жінка і ще кілька разів вибачилася.

Вона також запропонувала відшкодувати збитки.

«Якщо я комусь нанесла ущерб – я можу возмістити. Обідила когось, образила – я вибачаюсь», - сказала господиня готельно-спортивного комплексу.

Жінка пропонувала забрати «свої речі», але журналісти відмовилися – це має робити міліція в рамках початого провадження.

Після розмови оператори хотіли зняти наслідки пожежі, проте жінки, які представилися працівницями закладу, забороняли це робити, запевняли, що «нічого не горіло» і казали, що викличуть охорону.

Нагадаємо, обласне управління ДСНС повідомляло, що внаслідок пожежі травмованих та загиблих немає.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 29 жовтня власниця готельно-оздоровчого комплексу «Волна» Євгенія Волинець напала на знімальну групу Житомир.info під час зйомки сюжету про пожежу. Міліція розпочала кримінальне провадження за ст. 171 (Перешкоджання журналістській діяльності) Кримінального кодексу України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі