Суспільство

Дівчинка, яка разом з батьками потрапила в аварію під Бердичевом, залишилась круглою сиротою

30 October 2015, 11:45

Чотирирічна Лада, яка завдяки дитячому кріслу вижила у страшній аварії в селі Хажин Бердичівського району Житомирської області 20 жовтня і втратила у ній маму, залишилася круглою сиротою: 28 жовтня у лікарні помер її батько-волонтер.

Про це повідомляють читачі у соцмережі Facebook.

«Сьогодні були похорони волонтера... помер Руслан Стоян... тиждень тому померла його дружина Олена. (…) Мій товариш, волонтер, патріот, гідна поваги людина (…) Трохи більше тижня тому Руслан разом з родиною потрапили в автомобільну аварію біля села Хожин під Бердичевом. Дружина Руслана загинула одразу... Дитина вціліла... Руслан боровся за життя у лікарні. Ми всі намагались допомогти... В Руслана та Олени залишилася донька Лада .. Сиротою...(( Лада залишається з сестрою Руслана - Stoyan Olga», -  написав 28 жовтня на своїй сторінці київський волонтер  Дмитро Ільчук.

Рідні дівчинки у коментарях пишуть, що після аварії дитина майже півгодини сиділа у машині поряд з батьками до приїзду «швидкої» та міліції. І гладила мертвого песика породи велиш-коргі по кличці Зефір. З дитиною працюватиме психолог, її мають підготувати до звістки про смерть батьків.

Як повідомляв Житомир.info, автомобіль Toyota, в якому перебували чоловік з дружиною та дитина 4,5 років, на слизькій дорозі виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем DAF.

Фото з Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі