Політика

Житомирська «Батьківщина» відхрещується від підкупу виборців і вимагає спростувати повідомлення з сайту МВС

2 November 2015, 13:30

 2 листопада редакція Житомир.info отримала «Новою поштою» лист від обласної організації ВО «Батьківщина» та кандидата в мери Любові Цимбалюк.

У листі, зокрема, висловлюються претензії щодо «наклепницької» інформації в матеріалі про відкриття міліцією кримінального провадження за підкуп виборців у день голосування.

«Житомирська обласна організація політичної партії «Батьківщина» та кандидат на посаду міського голови Цимбалюк Л.В., вважають що інформація яка наведена у статті «У Житомирі міліція відкрила кримінальне провадження за підкуп виборців у день голосування» а саме, що за голосування за кандидатів висунутих від Житомирської обласної організації політичної партією ВО «Батьківщина», та за віддання голосу за Кандидата на посаду міського голови Цимбалюк Л.В. пропонувалася неправомірна винагорода, є такою що не відповідає дійсності, є наклепницькою та такою що має бути спростована у встановленому ЗУ «Про місцеві вибори» порядку», - йдеться у листі.

Нагадуємо, що в матеріалі Житомир.info наведений дослівний опис події з сайту МВС (скрін див. нижче).

Лабунська та Цимбалюк вимагають розмістити на сайті статтю-відповідь «з метою надання відповіді на статті, які були розміщені на сайті 25.10.2015 року та 28.10.2015 року».

 

До речі, в контактах відправника зазначено, що лист надісланий з відділення №4, яке знаходиться у Житомирі на вул.Перемоги, 99. Телефон відправника – (050) 464-70-01. В Інтернеті можна знайти інформацію, що цей номер належить юристу Тарасу Пошиванюку – партнеру київської юридичної компанії FCLEX. За інформацією сайту ЦВК, під час позачергових виборів до Верховної Ради у 2014 році Пошиванюк був довіреною особою кандидата Анжеліки Лабунської, яка балотувалася шляхом самовисування у виборчому окрузі №63 (Бердичів). На довиборах в 2015 році по округу №205 (Чернігів) він представляв інтереси Сергія Березенка, який балотувався від Блоку Петра Порошенка.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі