Події

Сусіди розповіли про обставини вбивства 31-річного чоловіка у Бердичеві

12 November 2015, 15:28

Правоохоронці розслідують вбивство, яке сталося 12 листопада у приватному секторі Бердичева Житомирської області. Першими постріли почули сусіди, і одразу вибігли на вулицю.

«Почула дуже сильний звук. Вирішила, що це з літака стріляють, що вже війна. Вибігла надвір, подумала, що школа поряд, злякалася за дітей в першу чергу. Сусідка навпроти запитала, що трапилося. Я кажу, що стрільба була така, що прямо в мене хата задрижала, такий жахливий звук був. Сусід позвав нас, ми підходимо, а вбили цього сусіда, хлопчика цього Олега. Машина стояла тут більше години. Чи вони його визвали, чи вони чекали, що він вийде», - розповідає сусідка загиблого Зоя.

Бабуся вбитого також чула чергу пострілів:

«Я не бачила, я чула тільки. Чула, що стріляли. "Тра-та-та-та-та", як війна. Так ніби там не один стріляє, а ціла армія стріляла. Я подумала, що він мопеда завів. Як я йду - бачу, времянка закрита. Не може він там бути. Я приходжу, він лежить на порозі, вже кров зійшла і все», - каже Надія Василівна.

За попередньою інформацією правоохоронців, у чоловіка стріляли невідомі з автоматичної зброї, які пересувалися на автомобілі та після скоєння злочину зникли. Під час огляду місця події виявили дві гільзи калібру 5,45 мм.

«На даний момент встановлено, що загиблим являється чоловік 1984-го року народження, місцевий житель, який помер в результаті вогнепального поранення. Наразі на місці події працюють слідчі групи ГУ Національної поліції області та Бердичівського відділу поліції. Відпрацьовуються всі версії, мотиви по даному факту та встановлюються обставини вбивства даного чоловіка», - коментує речниця поліції м. Бердичева Ірина Коломієць

Про загиблого відомо, що він раніше судимий, останнім часом займався ремонтом автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі