Події

За добу у жителів Житомирської області викрали автомобіль та три мопеди

15 November 2015, 10:45

Упродовж доби до поліції звернулись потерпілі з Баранівського, Володарськ-Волинського, Попільнянського та Червоноармійського районів Житомирської області з заявами про викрадення автомобіля та 3-х мопедів.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«У Баранівському районі 41-річний житель с. Суємець повідомив про викрадення автомобіля «Таврія», який знаходився поблизу його домогосподарства. Працівникам слідчо-оперативної групи, які на місці з’ясовували всі обставини, чоловік розповів, що востаннє бачив авто напередодні близько 20.00 вечора. Поліцейські знайшли викрадений автомобіль цього ж дня у сусідньому селі Смолдирів з механічними пошкодженнями передньої частини», – йдеться у повідомленні.

Житель Володарськ-Волинського заявив про крадіжку мопеда вартістю 4 тисячі гривень. 20-річний хлопець залишив його поблизу будинку, за його словами, всього на 15 хвилин.

Цього виявилося достатньо для викрадення транспортного засобу, у вчиненні якого поліцейські обгрунтовано підозрюють 30-річного жителя Радомишльського району. Нині триває його розшук.

У схожу ситуацію потрапив і житель с. Корчівки Червоноармійсього району, який залишив свій транспорт поблизу магазину. Десятихвилинна відсутність господаря дозволила злодію поцупити мопед вартістю 5 тисяч гривень.

У жителя с. Ходоркова Попільнянського району транспорт зберігався у підсобному приміщенні домогосподарства. Проте невідомий пошкодив замки та уночі викрав мопед вартістю 3 тисячі гривень. Про це 76-річний пенсіонер розповів, звернувшись до відділу поліції.

За всіма фактами триває досудове розслідування. Водночас правоохоронці вкотре застерігають власників транспортних засобів: завчасно подбайте про їх надійне збереження на період вашої відсутності або відпочинку. Не залишайте навіть на кілька хвилин без нагляду ваші авто та мопеди. Не зберігайте у салонах цінних та вартісних речей і документів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області двоє друзів з Баранівського району добиралися на іспит на двох викрадених авто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі