Події

У Житомирі «замінували» торгівельний центр, з жартівником вже працюють слідчі

23 November 2015, 09:21

23 листопада у Житомирі «замінували» торгівельний центр «Глобал».

Про це Житомир.info повідомили читачі.

Інформацію про «мінування» підтвердила прес-служба Головного управління Нацполіції  у Житомирській області.

«23 листопада близько 5.50 на телефонну лінію «102» надійшов дзвінок про замінування торгівельного центру. Упродовж години невідомий чоловік телефонував ще кілька разів, і оператор спілкувалась з чоловіком, аби отримати більше інформації про можливу загрозу безпеці людей. Принаймні, вдалося встановити, що торгівельний центр знаходиться на вулиці Київській», - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського відділу поліції та експерти-вибухотехніки.

У приміщенні торгівельного центру було обмежено доступ працівників та евакуйовано працівників охорони. У ході проведеного обстеження із застосуванням службового собаки  вибухових предметів та пристроїв виявлено не було, - інформує відділ комунікації ГУНП.

Вдалося встановити і особу мінера-жартівника. Ним виявися житомирянин 1981 року народження. За місцем його проживання працює слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. За попередньою інформацією, чоловік перебуває у стані сп’яніння.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Автору дзвінка може загрожувати від 2 до 6 років позбавлення волі, - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2015 року в житомирському ТРЦ «Глобал» відпрацювали версію замінування та провели евакуацію.
 
У 2014 році в Житомирі двічі «мінували» центральний автовокзал, житлові будинки та будівлю УМВС.
 
 
 
 
Фото ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі