Місто

На Житомирській кондитерській фабриці «ЖЛ» вночі очікують штурм рейдерів і збирають добровольців для самооборони

27 November 2015, 18:25

Кількасот працівників кондитерської фабрики «ЖЛ» зібралися на території заводу у зв’язку з ймовірним рейдерським захопленням підприємства.

Як сказав голова наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко, депутати Пашинський та Кривенко відправили в Житомир 3 автобуси озброєних ті тушок і нині їх затримали на в’їзді у місто.

Керівництво кондитерської фабрики очікує, що вночі може відбутися штурм підприємства, тож закликали чоловіків-добровольців лишитися тут на ніч.

«Сьогодні біля Житомира СБУ і УМВС Житомирської області затримали три автобуси з тітушками озброєними болгарками, ломами, в бронежилетах, їх тримають. Це були люди, які їхали захоплювати фізично фабрику. Вони хочуть захопити фабрику, все розтягнути, розікрасти, тому що законних підстав у них нема. Потрібні мужчини-добровольці, ми не будемо пускати вас під танк, щоб вас били. У нас є кому нас захищати, але просто для кількості, щоб при потребі десь відтиснути. Маємо те, що маємо, але боротьба буде жорстока. Взагалі,  шахраї і злодії приходять вночі. Найбільше будемо чекати, що якісь дії будуть відбуватися вночі», - сказав голова наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко.

Попри те, що рахунки заводу заблоковані, працівників запевнили, що вони отримають зароблене. Також керівництво повідомило, що наразі фабрика не працює, коли робота поновиться не кажуть.

«Фактично я думаю, що мова не йде про те, щоб зайти на підприємство і продовжувати його роботу, виконувати контракти, виплачувати людям зарплати. Мова йде про те, щоб паралізувати діяльність підприємства на якийсь час. Я не знаю, які їхні подальші плани. Або це ласий шматок землі в центрі Житомира, або це можливість вимити всі активи звідси і розпродати», – припустила генеральний директор ТДВ «ЖЛ» Тетяна Горобець.

По закінченню мітингу працівники почали збиратися біля підприємства, аби колоною рушити пікетувати обласне управління юстиції.

Нагадаємо, за інформацією, яку розповсюдила прес-служба Житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ», нардеп Сергій Пашинський та його компаньйон Сергій Тищенко готують спробу рейдерського захоплення підприємства.

 

 Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі