Влада

Житомир отримав трохи коштів на зарплату освітянам та лікарям

2 December 2015, 16:34

Влада Житомира отримала кошти на зарплату освітянам та лікарям.

Про це Житомир.info розповів директор департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради Сергій Гаращук.

«По суті, дрібниці, тому що цифри маленькі, маленькі по освіті і охороні здоров’я, а проблема велика. Не виплачений аванс сьогодні по охороні здоров’я, по освіті, далі немає на зарплату за листопад, якби за другу половину і грудневої зарплати немає. Це щорічна традиційна проблема, чотири роки підряд, зараз п’ятий повторюється. Ці суми, які нам виділяють, цього зовсім недостатньо, додають субвенції на залізничну поліклініку вузлову понад 200 тисяч, і трішки на переселенців. Також є значна сума на різницю в тарифах для водоканалу і теплокомуненерго. На освіту надійшло 581,4 тис. субвенції, на медицину 301,5 тис. грн, і на різницю в тарифах 7503,4 тис. грн», – сказав Сергій Гаращук.

2 грудня на сайті Житомирської міської ради з’явилася інформація про те, що сьогодні о 18.00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету, де розглядатиметься одне питання – про спрямування коштів.

Як повідомляв Житомир.info, 18 листопада влада Житомира направила 8 млн 107 тис. грн на виплату авансу працівникам освіти за листопад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі