Місто

Управління юстиції не отримало будинок Філіпова в оренду за 1 гривню, - перший заступник мера Житомира

9 December 2015, 10:35

 Обласне управління юстиції так і не отримало будинок Філіпова на вул.Велика Бердичівська, 64 в оренду за 1 гривню.

Про це Житомир.info повідомив перший заступник мера Житомира Олексій Ясюнецький.

«Якщо протягом 15 днів не підписаний договір оренди – рішення втрачає чинність. Договір оренди не підписаний. Рішення виконкому втратило чинність», - наголосив перший заступник мера.

Ясюнецький також повідомив, що йдуть перемовини про те, щоб у колишньому РАГСі управління юстиції все ж проводило шлюбні обряди.

«Я спілкувався з начальником управління юстиції (Олег Горай – ред.), наразі досягнута домовленість про спільне використання. Тобто, там в якісь певні години будуть здійснюватися обряди шлюбування, а решта буде використовуватися в інший спосіб. Які саме години, які саме дні – ще не відомо, це предмет майбутніх домовленостей», - сказав Ясюнецький.

Він зазначив, що начальник головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олег Горай мав з цього питання прийти на зустріч вранці 9 грудня, але не прийшов.

«Я думаю, що ми з ним поспілкуємося сьогодні і я вам більш докладно прокоментую», - сказав Олексій Ясюнецький.

Як повідомляв Житомир.info, проект рішення про оренду приміщень в будівлі на Великій Бердичівській, 64 був опублікований на сайті міської ради 4 листопада. Після цього проти здачі житомирської пам'ятки архітектури в оренду за одну гривню рішуче виступив перший заступник мера Сергій Сухомлин. Стосовно передачі в оренду за гривню приміщення на Великій Бердичівській висловився і начальник обласного управління юстиції  Олег Горай. Зрештою, маєток Філіпова за 1 гривню передати в оренду управлінню юстиції 18 листопада 2015 року на засіданні виконкому Житомирської міської ради, яке напередодні ввечері терміново скликала тоді ще в.о. мера Любов Цимбалюк, вона ж і внесла з голосу питання, якого не було у порядку денному. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі