Влада

У Житомирській міськраді вже є бажаючі керувати департаментом економіки, а Кудряшов і досі на лікарняному

9 December 2015, 14:55

 У міській раді розробляють плани оптимізації структури, шукають претендентів на нові посади та чекають, коли керуючий справами Петро Кудряшов вийде з лікарняного.

Про це Житомир.info розповів перший заступник мера Житомира Олексій Ясюнецький.

«Планується проведення оптимізації, зараз ми розглядаємо нову структуру, кожен департамент, управління дає своє бачення, буде об’єднання, швидше за все. Є пропозиції по гуманітарному блоку, скоріше за все так і буде, а інші напрями ще вивчаємо. Ми вже підготували розпорядження – атестація працівників буде проводитись з середини січня, десь з 18-го, по кінець березня. Паралельно буде вирішуватися питання про об’єднання суміжних галузей, наприклад – земля і будівництво. Департамент економіки буде включати і управління муніципального розвитку, і торгівлю. Буде все розширено, щоб вони злагоджено діяли», - пояснив Ясюнецький.

За словами першого заступника мера, ніхто з нинішніх керівників департаментів та управлінь заяви на звільнення не писав, але вже є претенденти на директора нового департаменту економіки.

«Є претенденти, але все буде вирішуватися на конкурсних засадах. Серед претендентів – Микола Костриця (кандидат економічних наук, був членом міськвиконкому – ред.)», - розповів Олексій Ясюнецький.

Він також повідомив, що досі на лікарняному керуючий справами виконкому Петро Кудряшов.

«Петро Юрійович Кудряшов на лікарняному, в нього дійсно проблеми зі здоров’ям, серце. Тільки обрали Сергія Івановича (Сухомлина) головою і він пішов на лікарняний. Згідно закону України про місцеве самоврядування, керуючі справами призначаються на строк дії повноважень ради відповідного скликання. Закінчились повноваження – автоматично він звільняється, але, оскільки Кудряшов перебуває на лікарняному, він отримає виплати по звільненню після того, як вийде працювати», - пояснив перший заступник мера.

Програму «Тема дня» за участі заступників мера Житомира Олексія Ясюнецького та Матвія Хренова дивіться тут

Керівники підрозділів Житомирської міської ради станом на 9 грудня 2015 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі