Політика

Представники БПП і «Свободи» очолили по дві депутатські комісії Житомирської міської ради

14 December 2015, 12:38

 Блок Петра Порошенка «Солідарність» та ВО «Свобода» отримали по дві посади голів постійних депутатських комісій Житомирської міської ради.

Таке рішення було прийняте на пленарному засіданні сесії міської ради 14 грудня.

22 депутати та міський голова підтримали пропозицію призначити головою депутатської комісії з питань регламенту Сергія Онищука (ВО «Свобода») замість Ірини Ярмоленко (Радикальна партія Ляшка), яка сама це запропонувала. Також 23 голоси набрала пропозиція про заміну голови бюджетної комісії – замість Любові Цимбалюк (ВО «Батьківщина») комісію очолив Юрій Мойсеєв (Блок Петра Порошенка).

В цілому проект рішення про обрання голів постійних комісій Житомирської міської ради та затвердження їх складу підтримали 25 депутатів та міський голова Сергій Сухомлин.

Таким чином, БПП має голів двох комісій – земельної та бюджетної, у «Свободи» - регламентна та розвитку інфраструктури, у Опоблока – з соціальних та гуманітарних питань.

Нагадаємо, у новому складі Житомирської міської ради 42 депутати: Блок Петра Порошенка «Солідарність» - 11, ВО «Батьківщина» - 10, Об’єднання «Самопоміч» - 7, Опозиційний блок – 5, ВО «Свобода», - 5, Радикальна партія Олега Ляшка – 4.

Як повідомляв Житомир.info, під час голосування за склад комісій депутати фракцій ВО «Батьківщини» та Опозиційного блока вийшли з сесійної зали.

Подробиці дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі