Події

У одному із сіл Житомирської області Lexus насмерть збив 16-річного хлопця, водія розшукують

19 December 2015, 12:30

У с. Волиця Андрушівського району Житомирської області Lexus збив 16-річного хлопця. У рамках кримінального провадження поліція розшукує водія-утікача та звертається за допомогою до громадян.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ГУ Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 09.30 18 грудня на вулиці Житомирській у с. Волиця водій Lexus здійснив наїзд на пішохода, 16-річного місцевого жителя, який рухався узбіччям дороги. Внаслідок ДТП юнак отримав тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям. Натомість водій-учасник трагічної пригоди з місця її вчинення втік. Під час огляду території поліцейські, які працювали у селі, виявили та вилучили уламки частин автомобіля, що залишилися на дорозі після удару. Сам автомобіль з механічними пошкодженнями, характерними для вказаної ДТП, поліцейські розшукали на полі поблизу с. Волиці. Нині правоохоронці встановлюють особу водія та його місцезнаходження», – йдеться в повідомленні.

Поліція звертається до громадян за допомогою. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди або відносно особи, причетної до її скоєння, прохання повідомити за тел. (0412) 25-85-86, 067-526-20-22 або «102». Конфіденційність гарантується.

Як повідомляв Житомир.info, поліція розшукує водія, який насмерть збив пішохода і втік.

Фото з сайту ГУ Національної поліції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі