Влада

Сухомлин дав житомирським католикам додатковий вихідний

24 December 2015, 11:54

Житомиряни, які святкують Різдво Христове 25 грудня, цього дня матимуть додатковий вихідний.

Відповідне доручення підписав міський голова Житомира Сергій Сухомлин, - повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

«У зв’язку із численними зверненнями представників релігійної громади римо-католицької конфесії з метою врахування прав та законних інтересів останніх, керуючись ч.2 ст.73 Кодексу законів про працю України:

1. Керівникам виконавчих органів Житомирської міської ради забезпечити надання працівникам, які належать до римо-католицької конфесії, за їх бажанням, день відпочинку (святковий) 25 грудня 2015 року у зв’язку із святкуванням Різдва Христового з подальшим відпрацюванням за цей день.

2. Рекомендувати керівникам комунальних установ, закладів та комунальних підприємств Житомирської міської ради забезпечити надання працівникам, які належать до римо-католицької конфесії, за їх бажанням, день відпочинку (святковий) 25 грудня 2015 року у зв’язку із святкуванням Різдва Христового з подальшим відпрацюванням за цей день», - йдеться у документі.

Як повідомляв Житомир.info, губернатор Житомирської області Сергій Машковський 11 грудня підписав розпорядження про перенесення робочих днів у 2016 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі