Події

У Житомирській області власник Lexus запевняє, що автомобіль, яким було насмерть збито дитину, викрали напередодні аварії

12 January 2016, 10:00

У Житомирській області власник Lexus каже, що його машину, яка насмерть збила дитину, було викрадено напередодні аварії.

Про це Житомир.info розповіла керівник прес-служби головного управління Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко.

«Транспортний засіб вилучено. В ході слідства проводиться досудове розслідування. Власника автомобіля встановлено. Він запевняє, що напередодні трагедії його автомобіль було викрадено. Наразі проводиться спеціальна експертиза для ідентифікації особи, яка перебувала за кермом автомобіля під час аварії», – сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня на вулиці Житомирській у с. Волиця водій Lexus здійснив наїзд на пішохода, 16-річного місцевого жителя, який рухався узбіччям дороги. Внаслідок ДТП юнак отримав тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям. Натомість водій-учасник трагічної пригоди з місця її вчинення втік.

Під час огляду території поліцейські, які працювали у селі, виявили та вилучили уламки частин автомобіля, що залишилися на дорозі після удару. Сам автомобіль з механічними пошкодженнями, характерними для вказаної ДТП, поліцейські розшукали на полі поблизу с. Волиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі