Суспільство

Мерія Новограда-Волинського попросила громадян не переписуватися з міським головою у соцмережах

12 January 2016, 15:56

Переписка громадян з міським головою Новоград-Волинського Житомирської області Віктором Весельським в соцмережах відволікає його від вирішення нагальних питань життєзабезпечення громади міста.

Про це йдеться у зверненні прес-служби Новоград-Волинської міської ради до  «новоград-волинців та небайдужих громадян до долі міста», опублікованому 11 січня 2016 року на офіційному сайті мерії.

«Останнім часом в наше життя стрімко і потужно ввірвалися так звані соціальні мережі в Інтернеті. Вони сприяють комунікації людей, дозволяють знаходити друзів і однодумців, ділитися думками та висловлювати свою позицію з важливих питань. Ми погоджуємося з вами. Разом з тим, звертаємось до вас з проханням не завантажувати для переписки та дописів сторінки міського голови в соцмережах, так як це відволікає очільника міста від вирішення нагальних питань життєзабезпечення громади міста», - йдеться у зверненні.

Для «своєчасного та оперативного реагування на актуальні питання, які турбують громадськість», людей просять спілкуватися з міським головою, а також його заступниками та секретарем міської ради виключно через офіційний сайт мерії або під час особистого прийому, який міський голова проводить щоп’ятниці з 10:00 до 16:00 години.

Далі прес-служба публікує графік прийому громадян у міській  раді та проведення прямих телефонних ліній.

Варто відзначити, що у Віктора Весельського з 2011 року є сторінка в соцмережі Facebook, він активний її користувач з 2014 року. У мера Звягеля 1534 друга, по кілька дописів й до десятка репостів щодня. ВКонтакті у Весельського 329 друзів та 106 підписчиків, у цій соцмережі він ділиться тією ж інформацією, що і в Facebook. Міський голова активно відповідає на коментарі й веде у мережі своєрідний щоденник – звітує про виконану на посту мера роботу.

Фрагмент допису міського голови у Facebook

Як повідомляв Житомир.info, до свого обрання міським головою Весельський, медик за фахом, був помічником президента Національної академії медичних наук України.

На початку грудня 2015 року міський голова розповів Житомир.info про плани створити на базі колишнього шпиталю центр реабілітації для військових і підключити до справи австрійського барона.

4 грудня під час особистого прийому бабуся принесла меру Звягеля наркотики, які знайшла в свого онука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі