Влада

Результати переговорів щодо конфлікту на Житомирській кондитерській фабриці. Протокол засідання

13 January 2016, 16:10

Корпоративний спір на Житомирській кондитерській фабриці необхідно вирішити шляхом переговорів або у судовому порядку.

Таку позицію висловив міський голова Житомира Сергій Сухомлин під час зустрічі з представниками ТДВ "ЖЛ" та ЗАТ "Житомирські ласощі", - повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

У результаті зустрічі Сергій Сухомлин запропонував наступне вирішення питання:

-  ТДВ «ЖЛ» - відновити роботу фабрики для забезпечення безперебійного виробництва продукції та її збуту згідно діючих контрактів.

-  Створити комісію,  до складу якої включити представників сторін конфлікту та основного кредитора АТ «Укрексімбанк» для контролю за виробничою та фінансовою діяльністю підприємства.

- Запровадити даний режим роботи до остаточного вирішення корпоративного спору.

"Корпоративний спір, який виник навколо Житомирської кондитерської фабрики, необхідно вирішити шляхом переговорів або у судовому порядку. Будь-яке силове протистояння є неприпустимим. При цьому наголошую, що кондитерська фабрика є одним з найбільших роботодавців та платником податків м. Житомира. Наше завдання зараз - зберегти робочі місця та надходження податків до бюджету", - зазначив міський голова.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня робоча група погодили питання реалізації близько тисячі тонн продукції Житомирської кондитерської фабрики. Раніше сторони підписали меморандум про призупинення конфлікту принаймні до 12 січня 2016 року.

Електронна версія протоколу - прес-служба Житомирської міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі