Події

Затриманого на хабарі чиновника РДА Житомирської області взяли під домашній арешт

16 January 2016, 18:11

16 січня суд розглянув клопотання прокуратури Житомирської області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою посадовцю, який одержав неправомірну вигоду на суму 1000 доларів США.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира підозрюваному посадовцю обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю. Наразі вирішується питання про оскарження прокуратурою рішення суду першої інстанції в апеляційному порядку. Також прокуратурою направлено до суду клопотання про відсторонення заступника голови райдержадміністрації від виконання посадових обов'язків», - інформує пренс-служба.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) КК України, яке провадиться органами поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 14 січня заступник голови Коростишівської райдержадміністрації був затриманий під час одержання ним 1 тисячі доларів хабаря за вирішення земельних питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі