Події

Очевидці ДТП під Житомиром стверджують, що водій вантажного Mercedes переїхав уже неживого велосипедиста

19 January 2016, 16:37

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня в селі Тетерівка Житомирського району водій мікроавтобуса Mercedes-Benz збив велосипедиста, але розгубився і втік з місця пригоди.

На електронну адресу Житомир.info надійшов лист житомирянки, яка стверджує, що водій переїхав уже неживого велосипедиста, якого до того збив хтось інший.   

«Мій чоловік і його напарник були свідками того, що хлопець на Mercedes-Benz не вбивав велосипедиста! Коли цей водій переїхав чоловіка, він вже був мертвий! Він вийшов подивитись, побачив труп і злякався, навіть не зрозумів, що це не він його збив. Мій чоловік дав ці показання в відділенні міліції, але там цю справу хочуть повішати на бідного молодого хлопця й поскоріш закрити. Хлопець не вбивця!» - написала наша читачка.

Речник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко повідомила, що покази чоловіків, які були свідками ДТП, перевіряються.

«Є відео, яке зафіксували камери однієї з автозаправок, про те, як велосипедист рухається по дорозі. І розрив між цим часом і моментом, коли сталося ДТП, дуже невеликий – буквально декілька хвилин. Проте існує ймовірність того, що чоловіка збив інший водій, а Mercedes рухався за ним. Однак питання не лише в тому, хто саме заподіяв велосипедистові смертельні травми, а чому водій мікроавтобуса залишив людину у небезпеці, і саме ця обставина є вирішальною. Якби він сповістив про подію правоохоронців та медиків, людина, можливо, мала б шанс на порятунок, а слідчі володіли б цінною інформацією про час скоєння ДТП. Тільки експертиза дозволить визначити, чи цей водій збив велосипедиста під час руху, чи наїхав на вже травмованого чоловіка», - пояснила Ващенко.

Нагадаємо, на місці пригоди правоохоронці виявили уламки мікроавтобуса Mercedes, за якими й вийшли на його водія.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі