Місто

Шестеро військовослужбовців отримали трикімнатні квартири в Житомирі

20 January 2016, 11:49

На засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 20 січня шість військовослужбовців отримали ордери та ключі від квартир на Щорса, 155 в Житомирі.

Дочекалися власного житла звільнені в запас військовослужбовці та воїни-афганці: Супрунюк Василь Йосипович, Бондар Леонід Володимирович, Стоцький Іван Васильович, Охріменко Петро Іванович, Голоднюк Павло Павлович і Гутніченко Микола Іванович. Вони стануть власниками трикімнатних квартир у новій багатоповерхівці.

Документи на житло щасливчикам особисто вручив міський голова Житомира Сергій Сухомлин. Люди стояли на черзі багато років, і нарешті їх мрія здійснилась.

Будівництво квартир відбувалось за рахунок субвенції з державного бюджету для військовослужбовців, звільнених в запас або відставку, учасників бойових дій в Афганістані та військових дій у зарубіжних країнах.

Як повідомляв Житомир.info, багатоповерхівку по вул. Щорса, 155 почали будувати в 2006 році. КП «Житомирбудзамовник» в кінці 2011 року офіційно здало будинок в експлуатацію, але він був недобудований. В травні 2013 року інвестори пікетували ОДА. В листопаді цього ж року директор КП «Агентство з управління майном» Ольга Пархомчук говорила, що люди зможуть заселитися у будинок навесні 2014 року.

У січні 2015 року міська влада повідомила про завершення будівельних робіт у багатостраждальному будинку на вул.Щорса, 155 і люди, які майже десять років чекали нові квартири, почали їх отримувати.

Фото прес-служби Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі