Влада

Губернатор дозволив київській фірмі встановити у Житомирській області вісім рекламних арок на трасі Київ-Чоп

21 January 2016, 13:29

Житомирський губернатор Сергій Машковський дозволив київській фірмі «Аутдор Україна» встановити вісім рекламних арок на міжнародній трасі М-06 Київ-Чоп.

Відповідне розпорядження Машковський підписав 19 січня 2016 року.

«Видати дозволи на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Житомирської області розповсюджувачу зовнішньої реклами ТОВ «АУТДОР Україна» за переліком згідно з додатком. Управлінню промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації у встановленому порядку оформити та видати дозволи на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів», - йдеться у документі.

Київське ТОВ «Аутдор Україна» - оператор магістральних рекламних арок. Входить до групи компаній групи компаній «РТМ-Україна» одного з найбільших національних операторів зовнішньої реклами України.

Нагадаємо, 31 грудня 2015 року Сергій Машковський видав розпорядження про надання дозволу ТОВ «БС-Альянс» на встановлення дев’яти рекламних конструкцій вздовж міжнародної траси Київ-Чоп.

Порядок надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Житомирської області був затверджений розпорядженням губернатора від 22.09.2015 р.

Порядок регулює відносини, що виникають під час розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Житомирської області. Його дія поширюється на всю територію Житомирської області, що знаходиться поза межами населених пунктів.

«Дозвіл видається на строк, зазначений у згоді власника території, будинку чи споруди або уповноваженого ним органу (особи) на розміщення зовнішньої реклами, якщо менший строк дії дозволу не зазначено у заяві розповсюджувача зовнішньої реклами. У процесі видачі дозволів забороняється проведення конкурсів. Справляння плати за видачу дозволів забороняється. Під час видачі дозволу втручання у форму рекламного засобу та зміст реклами забороняється», - зазначається у Порядку.

Рекламні засоби, розміщені з порушенням вимог Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2012 року № 1135, підлягають демонтажу. Демонтаж таких засобів у межах смуги відведення автомобільних доріг здійснюється за рішенням Державного агентства автомобільних доріг України за поданням, зокрема облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі